FACILITETER

Lidt fakta om banerne

Favrskov Padel har nogle af verdens mest eksklusive Padel-tennis baner og består af tre ”Adidas FX 2.0” baner med 12 mm sikkerhedstestet glaspartier. Padelbanerne har 4 x 181 W LED projektører pr. bane, så der er altid sikret for den rette belysning.

Underlaget er 10 mm ”Supercourt Mondo” kunstgræs, som er specielt udviklet til Padel tennis. Græssets strukturerede og krøllede overflade kræver minimal infill, og sandet forbliver på plads uden at blive ujævnt fordelt på banen. Det giver et mere kontrolleret spil med gode lange dueller or er kort sagt, markedets bedste padelgræs.

Padelbanerne er omkranset af glasvægge, og hallen har tribune og 8 meter til loftet, så der er gode muligheder for et spændende og varieret spil.

Hyggeligt loungeområde

Når du træder indenfor og har sprittet dine hænder godt af, er du velkommen til at benytte loungeområdet, hvor der mulighed for at hygge både før og efter kampene.

Her er også mulighed for at købe forskellige drikkevarer fra en automat.

Padel bat og bolde

Det er også i loungeområdet, at du kan låne bat og bolde uden beregning, uanset hvor længe du spiller den givne dag. Ønsker du at erhverve dit eget bat, så er der mulighed for at købe forskellige bat og bolde i automaten i loungeområdet. 

Musik

Ud over eksklusive padelbaner giver Favrskov Padel, som noget helt nyt også mulighed for at høre musik mens I spiller. Det kan give lidt ekstra til spillet og da I har hallen alene, kan I uden at genere nogen spille jeres egen musik via bluetooth på hallens anlæg.

Omklædning & bad

Favrskov Padel tilbyder naturligvis også omklædning med toilet og badefaciliteter.

Vi vil gerne sætte baren højt mht. sikkerhed og god hygiejne og vi opfordrer alle til at efterlade banerne og omgivelserne i den tilstand, du selv ønsker at møde.

Vi ses på banen hos Favrskov Padel.