OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Udstyr

Hvad kan du leje, købe og hvad bør du selv have med, når du besøger os?

Når du lejer en bane hos Favrskov Padel, er det også muligt at leje padel bat til hver spiller. Padel bat kan lejes gratis, uanset hvor længe du spiller på den givne dag. Padel bat lejes i automaten, der står i loungeområdet.

Sko

Du skal selv have dine sko med.

Sko der er egnede til indendørs underlag (turf) er påkrævet, når man spiller i hos Favrskov Padel. Korrekte padel eller ”grus tennissko” anbefales kraftigt. Derudover skal skoene altid være rene.

 

Bolde

De bolde, der bruges, har 10% mindre tryk end tennisbolde. Vi forhandler også de førende mærker indenfor bolde, som kan købes i automaten, der er opstillet i loungeområdet. Disse kan ikke lejes kun købes. 

Sådan booker du bane

Du booker en bane på følgende link:

Alternativt kan du download vores bookingsystem som app, der kan hentes via App Store eller Google Play. Har du problemer kan du altid kontakte os direkte på telefon eller email.

Parkering

Du kan parkere i de markerede båse – lige udenfor døren, ganske gratis.

Nyhedsbreve

Registrering er gratis og uden forpligtelse, og du kan til enhver tid afmelde dig. Ved at acceptere betingelserne accepterer du, at Favrskov Padel sender dig markedsføring og nyheder via e-mail. Disse e-mails vil indeholde information om: “Favrskov Padel” og dets tilknyttede selskaber, samt tilbud, salg, konkurrencer, begivenheder og andre markedsføringstiltag. Bare rolig vi spammer dig ikke.

Du accepterer også, at vi indsamler, registrerer og gemmer dine personlige data, som du har sendt og bruger dataene til ovennævnte markedsføring. På ethvert tidspunkt har du ret til at tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette, bedes du kontakte Favrskov Padel direkte på mail.

Persondata

Persondata

Total sletning af alle personlige oplysninger, der deles med Favrskov Padel

Når du annullerer dit medlemskabsabonnement, fortsætter vi med at gemme dine personlige data i vores system, hvilket muliggør en hurtig returnering af dig som medlem.

Alligevel er en fuldstændig sletning af alle personlige data, der er gemt, angående dig som person, mulig.

For at starte en sådan sletning skal du kontakte mail@favrskovpadel.dk direkte. Vores personale fortsætter derefter med at slette alle data, der er gemt på platformene:

www.favrskovpadel.dk